2022年01月25日 - 星期二
2021綠慧聚匯系列活動完滿結束

 2021善明會陽光成人綠慧聚匯系列活動已完滿結束,此計劃對象針對本澳25-50歲女性,目的期望推動女性擔當可持續發展行動者和教育者的角色推動環保工作。

 
今年活動以「一種態度‧新的生活方式」為理念,讓參加者女性利用衣車學習車縫技巧將舊衣物改造成各式各樣嘅生活用品,參加者仲透過學習嘅知識向本澳市民推廣環保訊息添!一齊重温一下我地嘅活動精彩片段啦!
 
我哋之後會不斷舉辦更加多唔同嘅活動,想參加就唔好錯過快啲加入善明會,成為我哋嘅會員啦~
 
可能是 5 個人、大家坐著、大家站著和顯示的文字是「 K brother 」的圖像 可能是 1 人和室內的圖像
 
可能是 1 人的圖像 可能是 15 個人和室內的圖像
 
Follow我哋嘅Facebook/IG/Wechat公眾號/網站獲取最新資訊!
**Facebook:善明會 Sin Meng Charity Association
**IG:sinmeng2002
**Wechat公眾號:澳門善明會